donderdag 11 april 2013

Valt nog niet mee

Zoals ik gisteren al vertelde zouden we vandaag op pad gaan voor de ontbrekende spullen voor de gite. Eerst maar eens even de te kleine passpiegel opgemeten, 1,20 bij 0,40 cm, wat er ook gebeurd, de nieuwe moet groter zijn dan deze. Langer vooral, veertig centimeter breed is prima, vijftig mag ook nog, maar breder dan past hij niet meer tegen het muurtje.

We dachten dat het zo gepiept zou zijn, maar wat bleek, alle spiegels die we konden vinden waren niet groter dan wat er nu al hangt, sterker nog, de meeste waren ook nog eens smaller. Hm, hier hadden we niet op gerekend. We waren voor de verandering eens naar Villefranche gereden, doen we eigenlijk zelden of nooit, dus we kennen het niet echt goed daar. Waar vind je dan zo snel een andere winkel waar ze passpiegels verkopen.


Dan maar even op zoek naar kleine aperitiefglazen. Ook hiervoor moesten we tot onze verbazing uitwijken naar een andere winkel. Het sterkte ons wel in de overtuiging dat er inderdaad uit whiskeyglazen gedronken wordt hier, daarvan stonden er planken vol. Maar goed, veel schiet je daar niet mee op.

De glaasjes zijn nog wel gelukt. De spiegel daarentegen, tja, daarvoor morgen maar weer op stap.

Geen opmerkingen: