zaterdag 20 april 2013

Wat ontbreekt

We zijn superblij met onze sterretjes. Vier sterren behalen waar er maximaal vijf te halen zijn, da's geweldig toch? Maar we zijn natuurlijk toch wel een beetje nieuwsgierig naar waaraan we hadden moeten voldoen voor dat extra sterretje.

We missen een aantal zaken, sommige zijn verplicht, andere zijn optioneel. Van de verplichte punten moet je eigenlijk alles hebben. Mis je een enkel item dan kan je dat nog compenseren door drie optionele punten te scoren. Maar vergis je niet, van de optionele punten moet je er ook een minimum aantal halen en die dus nog eens vermeerderd met drie keer de gemiste verplichte punten.

Hoe meer sterren je wilt, hoe meer van de optionele punten er verplicht worden en hoe meer van de overblijvende optionele punten je ook nog eens moet halen. Zodoende wordt het erg moeilijk om een gemist verplicht punt in te halen met drie keer een optioneel punt, simpelweg omdat er minder optionele punten over blijven.

OK, ik ben jullie al lang kwijt, het valt dan ook bijna niet uit te leggen. Maar laat ik een opsomming geven van wat we eigenlijk extra hadden moeten hebben wilden we vijf sterren behalen.

Van de verplichte punten missen we:
- een draadloze telefoon
- flatscreen tv
- airco
- hotelschakelaars in de slaapkamers
- een aparte oven, naast de magnetron

En van de optionele punten ontbreekt:
- afgesloten privé garage
- een balcon
- tennisveld
- sauna
- directe toegang tot de skipiste of strand
- animatiecentrum in de directe omgeving
- deuren van minimaal 77 cm doorgang
- draadloze koptelefoon
- een wekker met trilfunktie
- een afstandsbediening voor de tv met grote toetsen
- een douchestoel met armleuning
- documentatie met pictogrammen en één boodschap tegelijkertijd


Deze keuring is vijf jaar geldig. Als we een beetje doorwerken hebben we net op tijd een heuse skipiste klaar voor de volgende keuring.

Geen opmerkingen: