donderdag 2 mei 2013

Frans


Fransje heeft een nieuw thuis gevonden. Fransje, het puppy wat hier gisteren was komen aanwaaien. Zijn nieuw adoptiegezin heeft hem die naam gegeven. Schattig he.

We weten het niet met zekerheid te zeggen maar we hebben wel een flauw vermoeden van wie hij is geweest. Als dat inderdaad zo is dan is het maar goed dat hij daar ontsnapt is, dat beestje was daar geen fijn leven tegemoet gegaan.

Ik zeg wel "ontsnapt" maar de kans is groot dat hij op onze oprit is gedumpt. Een pup van 6 a 8 weken oud gaat niet zo ver alleen op stap, die blijft in de buurt van de moeder rondhangen. Wellicht dat de eigenaar gedacht heeft, ach, die rare buitenlanders hebben geen hond, die zorgen er wel voor. Op zijn minst is dat stijlloos te noemen, maar liever zou ik woorden als hufterig willen gebruiken.

Fransje is nu liefdevol opgenomen bij vrienden die al een oudere hond hebben, die kan hem de benodigde dierenmanieren bijbrengen. Hij wordt goed verzorgd en dat doet me deugd. Deze kleine jongen heeft de mazzel van zijn leven gehad.

All's well that ends well.

2 opmerkingen:

Marthy zei

Wij zijn zelf ook geen hondenmensen, maar ik vind dat jullie dit keigoed opgelost hebben. Chapeau!

Joop zei

Geweldig dat Fransje een lief thuis heeft gevonden. Hij ziet ziet er schetig uit.