zaterdag 16 juli 2011

Hoera!

Hoera! Het is klaar! Vandaag de laatste hand gelegd aan het zwembad, weer met ongelooflijk veel hulp van onze vrienden.

Het ziet er prachtig uit, we zijn er superblij mee. Je moet het eigenlijk live zien, op foto komt het niet goed tot zijn recht.

Toch maar even een provisoir hek eromheen geplaatst, kinderen zouden wel eens van het terras kunnen vallen anders en da's niet de bedoeling. Overigens ook wel handig voor volwassenen, zeker na een roseetje of twee.

Aan iedereen die geholpen heeft, hetzij met fysieke arbeid of met morele steun, ontzettend bedankt! Zonder jullie was het niet gelukt.

2 opmerkingen:

suzanne zei

ziet er echt super uit!!!

Philippe Le S zei

Gniffelend van de voorpret huppelde de kleine in zijn gebreide zwembroekje het nieuwe terras op, oranje zwembandjes rond zijn dunne bovenarmpjes. Voorzichtig stak hij een teentje in het water. Brrr, dat was nog best wel fris! Maar wat was dat? Dat leek warempel buurman wel! Nu, kinderen, het wás ook buurman, met zijn kromme knieën van het overgewicht. "Pompom piedom, de la patriehieje, le jour de gloire est arrivé", zong buurman. "Laat mij maar even, knul, kijk dat doe je zó", en met een aanloop en een bommetje sloeg hij een flinke krater in de nieuwe liner." Aiaiaiai, dat deed nog gemeen zeer...

En zo zie je maar weer jongens, voorzichtigheid is de moeder van de porceleinkast.

Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal!

Philippe LeSiffleur,
Trouvaille St.-Nageaire