donderdag 21 juli 2011

Wie-oe-ie-oe!!!

Half zeven vanochtend, WIE-OE-IE-OE , het zwembadalarm ging af.

Dus sprong er iemand (ik dus) zijn bedje uit, trok snel een badjas aan (want gasten op het terrein), stapte in slippertjes (twee verschillende) en sprintte naar buiten.

We hadden gisteren een alarm gekocht. Nu er kleine kinderen rondlopen hier moet je wel de veiligheid in de gaten houden. Het snelste was even een alarm scoren wat afgaat als er iemand in het water valt.

Zo gezegd, zo gedaan. Een boel centjes neergelegd, veiligheid mag wat kosten. Het zag er allemaal goed uit. We hadden wel gehoord van kennissen die er één hadden dat ze de batterijen eruit gehaald hadden, "want die dingen gaan om de haverklap af". We dachten nog even, ach dat zal wel meevallen.

NOT!

Er zat geen zuchtje wind, de filterpomp stond niet aan, geen vogeltje dat een slokje kwam nemen, een totale blakte op het water, zoals dat in de zeilwereld genoemd wordt, en toch vond dat kreng het nodig om een kabaal te maken wat tot Parijs te horen was.

Vanochtend het zaakje opgepakt, batterijen eruit gehaald, schoongemaakt, weer in de doos gedaan en linea recta teruggebracht naar waar het vandaan kwam.

Geen opmerkingen: