maandag 3 oktober 2011

Winterklaar

Zo, het zit er op. Vandaag zijn de laatste tomaten in de pan gegaan.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het inmiddels wel een beetje zat was. Er zijn grenzen aan wat een mens nog lekker vind. Ik ben dol op tomaten hoor, zeker zelf gekweekte, zon gerijpte, maar ze begonnen zo onderhand mijn neus uit te komen.

De vriezer zit vol met tomatensoep, tomatensaus en tomatenpuree. Laat de winter maar komen.

4 opmerkingen:

Kees zei

Volgend jaar maar een exportvergunning aanvragen?

De Heer des Huizes zei

En voor de komende winter een hinderwetvergunning graag, ik moet de helft opeten vrees ik.

Anyway, like I was sayin', tomato is the fruit of the Tarn. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. Dey's uh, tomato-kabobs, tomato creole, tomato gumbo. Pan fried, deep fried, stir-fried. There's pineapple tomato, lemon tomato, coconut tomato, pepper tomato, tomato soup, tomato stew, tomato salad, tomato and potatoes, tomato burger, tomato sandwich. That- that's about it.

Rein van der Louw zei

Forest Gump maar dan met shrimps?

Kees zei

Maar goed dat het geen bruine bonen waren dan.