donderdag 24 januari 2013

Nog geen lente



Vanochtend weer geschilderd, de tweede laag in de badkamer. Nog steeds de schilderstrui niet teruggevonden, maar deze keer ben ik niet zo dom geweest om te denken dat ik het wel even in een t-shirtje afkon. Twee truien, zelfs twee spijkerbroeken over elkaar aangetrokken. Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb.

Zodra het schilderwerk klaar was en we buiten de blauwe lucht en stralende zon zagen zijn we, nadat we de aanhanger erachter hadden gehangen, in de auto gesprongen en vertrokken. Na een tussenstop bij de pizzeria, waar we serieus overwogen hebben om buiten op het terras te gaan zitten, het had gekund, het was lente-achtig warm, volgas naar de bouwmaterialenhandel.

Mooi weer, daar profiteren we van om gipsplaten te halen. Het is een beetje plannen met de sneeuw en de regen van de afgelopen weken. Het weerbericht had de hele dag zon voorspeld, geen enkele reden om niet te gaan dus.

Afijn, de gipsplaten zijn nog niet ingeladen of er komen me toch een paar donkere wolken aanzetten! Dit was niet afgesproken. Maar wat doe je eraan, veel keuze heb je niet. Zo snel mogelijk weer naar huis in de hoop dat het droog blijft.

En dat bleef het, gelukkig. Dus we kunnen weer verder bouwen hier.

Geen opmerkingen: