vrijdag 18 januari 2013

Weer een muurtje



Ik heb de tekening weer even bijgewerkt. De groene muur, daar zijn we nu mee bezig. De deur zit er in en aan één zijde is ze bekleed met dubbel gipsplaat. De rode muren, die zijn nu helemaal klaar. Beide zijden zijn gegipst en gestuct, klaar om geschilderd te worden. De tegels in de badkamer zijn inmiddels ook gevoegd.

We zijn nu zo goed als door onze voorraad gipsplaten heen. We zullen dus weer op stap moeten binnenkort. Voorlopig zit dat er niet in, er ligt nog altijd een dik pak sneeuw. De weg is hier gisteravond wonder boven wonder toch geveegd, met als resultaat dat het nu een ijsbaan is geworden waarop zelfs sneeuwkettingen geen grip meer hebben. Dus het is even afwachten tot de wegen weer berijdbaar zijn en het niet regent. Volgens de voorspellingen kon dat nog wel even duren.

Maar we kunnen wel nog andere dingen doen. Ik noemde al het schilderen van de badkamer. Hoewel ik eigenlijk meer een voorstander ben van alles in één keer, kan dat beter binnenkort toch maar gebeuren. Als dat klaar is kan wastafel en toilet gemonteerd worden en kan er gecontroleerd worden of de waterleiding en afvoer geen lekkage vertonen. Bovendien werkt het ook wel motiverend om een kamer helemaal klaar te hebben.

En ach, anders gaan we wel weer andere dingen verzinnen. Altijd wel wat te doen hier.

1 opmerking:

Aad zei

Hopelijk hebben jullie voldoende eten en drinken in huis, en vooral: geen dringende behoefte aan zaken als artsen etc., want die komen dan met hetzelfde ongemak der onbegaanbaarheid ook niet naar jullie toe ...

Succes!