woensdag 2 februari 2011

Is dat mooi?

Kijk!

Is dat mooi, of is dat mooi? Mooi hé. Ben er helemaal stil van. En apetrots! Hele dag aan slaapkamer één gewerkt en het resultaat mag er zijn. De vloer ligt er bijna helemaal in, nog drie rijtjes en dan afwerken met een plint en het bed kan er in. Het is ineens een echt kamertje nu.

2 opmerkingen:

Menno zei

Dat ziet er super netjes uit!
Gaaf hoor.

Les Aristochats zei

Hiephoi en Miaumauw !!!

Ja ja uiteraard zijn wij er nog steeds, en wij zijn maar wàt blij dat mevrouw Marleen zelf trots is op haar droge en schitterende binnenruimte met vieux chêne patroon op de vloer. Voeg daar de complimenteuze reactie van mijnheer Menno aan toe en we zijn begonnen aan de opmars van gepaste en dus uitbundige waardering voor het bereikte resultaat. Eigen inbreng van mevrouw Marleen hoogst persoonlijk, prachtig afgewerkt, een enorme voldoening moet dat geven, en inderdaad, ook wij kunnen de lovende woorden niet onder kattenbakken en poezenmanden steken, het ziet er fantastisch uit, fenomenaal, onovertroffen en werkelijk schitterend zoals mevrouw Marleen dat toch maar voor elkaar gebokst heeft met haar talenten.

Nooit zal het lukken om zo'n voldoening te smaken van iets dat door een lakse maitre picinier wordt aangelegd, en wij durven er welhaast onze huid onder te verwedden dat zo'n opgeknapte, ingevoegde, gelaminateerde, gestucte, ge-electrificeerde en zorgvuldig afgewerkte kamer nog niet een kwart kost van wat er voor dat zwembad moet worden neergeteld maar wel minstens tien maal zo veel voldoening geeft als zo'n natte zooi.

Dus waarom dat zwembad niet afgezegd, en lekker nog een paar kamertjes opgeknapt?

De dankbaarheid van ons Aristokatten zal groot zijn.

Met vriendelijke kopjes van
Hiephoi en Miaumauw