woensdag 9 februari 2011

Zwembad, dag 5

Le maître piscinier stond vanochtend vroeg weer voor de deur! We begonnen ons net zorgen te maken.

De hele dag is er met drie man hard gewerkt.

Blokken gestapeld. Lijkt eenvoudig en dat is het ook. Behalve dan dat die krengen loodzwaar zijn. Moet je die spierballen zien! Je begrijpt dat ik zelf weinig gedaan heb vandaag, behalve kopjes koffie aandragen en stiekem naar de spierballen gluren.

 En na zo'n dag verschijnen daar ineens de contouren van het zwembad.

Nu wordt het menens.

3 opmerkingen:

G.Olden Retriever en G. Olden Retriever zei

Ah, hoera! Die Maître heeft zijn verblijf op de Malediven dus afgebroken of opgeschort en is na aandringen onzerzijds toch spoorslags naar Marnaves getogen. En hij heeft zijn personeel nog kunne bewegen om nu eens echt meters te maken. Petje af hoor! Vertel het hem maar niet want anders is hij accuut toe aan weer een ongepland verblijf op een of ander zonnig eiland. Het lijkt dus toch nog steeds een echte Hagenees met veel babbels, dikke nietszeggende en vooral zichzelf beschermende contracten maar kennelijk toch een hart van goud als anderen hem aanspreken op het vermeend in de steek laten van Mevrouw Marleen en Meneer Bert.
Heet hij eigenlijk wel echt 'Maître Piscinier'? Of is het toch een echte Haagse Harrie?
Hoe het ook zij, die plonsbak zit er nu toch echt aan te komen. Jammer voor jullie Aristochats maar van het droge dak af toekijken hoe anderen genieten van dat door jullie verfoeide water is ook een leuke bezigheid. Wij kijken er naar uit dat we strak een baantje mogen trekken.
B. Erner Senner en G. Olden Retriever

The Aristocats zei

Vandaag een dip,
een zware dip.

:( <-- Hiephoi

:( <-- Miaumauw

Neef Felix zei

Ach lieve nichtjes, die suggestie van de gebroeders Retriever en Senner is zo'n slechte nog niet. Laten we maar vanaf het dak van de Gîte toekijken hoe menselijke dwazen zich in het natte chloorwater storten en wentelen. Hoog en droog moet je maar denken. Bovendien zitten we dan dichter in de buurt van argeloze gevederde vrienden die we dan gemakkelijker kunnen verschalken. Weer eens wat anders dan dat voorverpakte voer dat jullie anders van jullie personeel voorgeschoteld krijgen.
Kom uit de dip en zie het (zon) licht aan het einde van de (winter) tunnel.
Veel groeten van Neef Felix