vrijdag 4 februari 2011

Snoeperd

Bert houdt van zoet. Koekjes zijn onveilig in dit huis, maar met drop is het nog erger. Hij is verzot op salmiak-riksen. Onze vrienden weten dat inmiddels en nemen bij een bezoek aan les Fontanelles steevast een paar zakken mee. Mijn opdracht bestaat er uit om die zakken zo snel mogelijk te verstoppen, overigens op verzoek van de snoeperd zelf. Anders zijn ze allemaal binnen één dag op.

En dus verstop ik ze op de meest vreemde plekken. Ik ga die plekjes hier niet verklappen, dat zou niet slim zijn.

Ik was in de veronderstelling dat alle zakken inmiddels op waren, maar bij een herorganisatie van meubilair dook er opeens een vergeten zak op.

Het aftellen is begonnen.

2 opmerkingen:

Kees zei

Het is maar goed dat je die nog gevonden hebt Marleen. Je weet wel, wie wat bewaart enzo. En dat met die barre tijden daar in Marnaves met al die kou en sneeuw en lage wolken. Bovendien is het ook niet zo goed om al die drop achter elkaar op te eten. Immers, van snoepen komt ...pen! verstop maar weer goed anders is het misschien niet Bert maar Rein die je er van af helpt!

The Aristocats (in een oproep aan Sal en Mia) zei

Hiephoi en Miauwmauw,

Drop ... het is onbegrijpelijk ... te zout, te zoet en te donker. Tot onze vreugde hebben we dat trauma niet hoeven op te lopen tijdens onze overigens zeer spartaanse doch Aristocratische vorming. Gelukkig zijn er nog een paar globetrotters, de heer en mevrouw Kriksen (laatst zaten ze geloof ik ergens in Jerusalem) die wel raad weten met dit vreselijke spul. Please, kom ons bevrijden van deze ongezonde verleiding voor de toch al weldoorvoede meneer Bert, s'il vous plait???

Kopjes van Hiephoi en Miaumauw