donderdag 17 februari 2011

Men at work

Ik moet het toegeven, de mannen hebben hier de afgelopen dagen echt hun best gedaan. De vrouwen ook wel hoor, begrijp me niet verkeerd, maar die hebben nog wat afleiding gehad met lammetjes en zo. Maar de mannen, die gingen gewoon onverstoorbaar door.

Er is een betonnen trap gemaakt, de vijg is gedecimeerd, er zijn luiken geschilderd en een deur, de muren en plafond van slaapkamer twee zijn geverfd en er is hout gezaagd.

En daarom hebben we ze vandaag even in het zonnetje gezet.

1 opmerking:

Philippe LeS. zei

Kraaiend van plezier trok de kleine zijn calvaire een wollen mutsje en twee warme wantjes aan, want 's nachts wilde het nog wel eens gemeen koud wezen, daar boven op die kruisberg. Maar wat was dát? Wie kwamen daar het erf op gereden? Dat leken warempel de Fouryo's wel! Nou jongens, het wáren ook de Fouryo's, alle zes! "Pompompiedom, niet nee-ee-ee-ee", zongen ze in koor. "Laat ons maar even, knulletje, doe maar even een stapje opzij en pas op je doigts, want een accidentje zit in een petit cointje. Pompom piedom, van je knipperdeknip en ververdeverf, zagerdezaag en beslist niet wachten, tot ik vijhijfentahachtig ben", en klaar was Kees alweer.

Nou meneer van Vanrhin, daar zeggen we geen nee tegen. Zelfgemaakt, of komt deze uit dat 65-literdoosje? Die lammetjes passen er trouwens ook goed bij.

Philippe LeSiffleur
Trouvaille s/Figuecoupé