woensdag 2 maart 2011

Badkamer in wording

Ik ben er uit. Het was ineens duidelijk. Het wordt toch de troffel. De trouwe lezer weet gelijk waar ik het over heb. Voor de anderen, het gaat over het invoegen van de muren.

De met-de-handschoen-gevoegde-muur is wel erg bleek geworden, da's dus niks. Dan duurt het maar wat langer. Inmiddels is de zuidmuur zo goed als klaar, nog een paar dagen en er kan aan de vloer begonnen worden. Niet voegen dan hé, maar het laminaat leggen bedoel ik natuurlijk.

En terwijl ik vrolijk fluitend aan het voegen was, is er achter mijn rug even een badkamer gebouwd.

Het begint er nu echt op te lijken.

Net na deze foto werd genomen kwamen we er achter dat de wasmachine niet onder het blad past....
Kleinigheidje.

4 opmerkingen:

Mohammed al Joesoef Hadji Halef Omar ben Ali, Le Maître Bainier Tarnais zei

Mag ik eh ... zo eh ... brutaal zijn om mij ... eh aan te bevelen?

Mijn naam is eh ... Mohammed al Joesoef Hadji Halef Omar ben Ali, gespecialiseerd in eh ... het aanleggen van ... eh ... badkamers en jacuzzi's en eh ... dergelijke.

En u kent mijn eh ... neef, hij doet in ... eh zwembaden.

Ik las uw probleem eh ... en wil u graag ook wijzen op eh ... de wastafel op uw eh ... foto.

Die is ... eh u ziet dat misschien eh ... niet, maar eh ... mijn kenners-oog ziet dat eh ... die wastafel zit eh ... een beetje eh ... niet helemaal recht.

Mocht u eh ... de badkamer order aan mij ... eh ... willen gunnen dan zorg ik .... eh ... dat die wastafel recht eh ... komt te hangen.

Ook regel ik dat de eh ... wasmachine ... desnoods liggend ... wel eh ... onder het blad past.

Vervolgens eh ... lever ik een mooie eh ... mengkraan en eh ... ongevraagd, (mag ik?) wil ik eh ... adviseren om de foto eh ... voortaan wat beter te eh ... monteren, want dit eh ... lijkt naar eh ...

--- censored by ... eh 'BLOGGER' eh ... '.COM' ---

Bij een eh ... broodje en een glaasje priklimonade eh ... wil ik wel ... een eh ... offerte brengen.

U groet de Maître Bainier Tarnais

Tineke Oudewater zei

Mes chéries,

Dát is lang tijd, niet zien, wat? Maar dat komt zo, ik was erg druk in de werkgroep. Jullie weet dat ik niet zo gauw boos ben, maar ik ben nu wel bijna ontploft. Wat denk je, de hele winter heb ik cavia's staan kammen zodat ze bij het ontwaken uit hun winterslaap er tenminste een beetje knap uit zouden zien en wat blijkt nu? Cavia's houden helemaal geen winterslaap! Heb ik al die tijd voor joker aan een paar dooie cavia's staan plukken. Dat van die animal cops werkt dus ook voor geen meter.

Bij jullie is, zo te lezen, alles nog bij het oude? Het huis vordert nog steeds elke dag, Min en Max monkelen zich het voorjaar in en de maître en zijn vileine neefje stalken gewoon verder? Zal ik mijn Tim zaliger 's vragen om wat preventieve rondjes om het huis te komen wandelen?

Kopjes van Tiny,
werkgroep gezelschapsdieren
afdeling halma, als vanouds

Les Aristochats zei

Hiephoi en Miaumauw, ja ja we zijn er weer.

Natuurlijk mogen onder diegenen die na een langdurig buitengaats verblijf weer huiswaarts zijn gekeerd, ook de werkgevers van hen die al deze mensen met elkaar bindt niet ontbreken, en daarom laten ook wij met gezwinde spoed middels dit teken van leven weten dat wij weer in uw midden vertoeven en mitsdien nog springlevend zijn, niet ingegoten in kruimelige mortel - wij waren daar niet - en niet verdronken aan de kust van een onbewoond eiland in de Pacific - wij waren daar niet - en ook niet overrompeld zijn door Lybische strijders - ook daar waren wij niet - zelfs niet gestikt in een Finse of Jeruzalemse salmiakriks - ook daar waren wij niet - ja zelfs niet gestalkt door een badkamermonnik alias de neef van onze niet onaardige tegenspeler - die kennen wij immers niet, hij is een farce een verzinsel van zichzelf - maar dat wij gewoon teruggekeerd zijn uit onze verlate winterslaap - wij zijn namelijk geen cavia's - en wij zijn er daarbenevens ook wel zeer van overtuigd dat onze neef, vooral nu er toch een ander dan hijzelf tot zoveelenveertigste formateur in het Belgische is benoemd, weer van zich zal laten horen, toch? Felix?

Felix? Waar zit je? Felix?

.

.

.

Felix? Waar is Felix?

Met vriendelijke kopjes van Hiephoi en Miaumauw

Neef Felix zei

Ooeeaaaahhhhh, Ja ik ben er ook weer. Je kent dat wel, gestrand in het Belgische bij Chantelle en vervolgens bij haar in slaap gevallen; je weet wel; Winterslaap. Overigens ziet het er naar uit dat ik mijn weg richting Marnaves alleen moet voortzetten. Chantelle vertikt het namelijk om mee te gaan en ik heb mijn belofte aan de nichtjes nog in te lossen. Misschien dat ze me nog achterna reist? Enfin, in de pootjes en eerst maar eens wat te eten scoren. Daarna de neus omhoog en zuidwaarts; almaar zuidwaarts. Lieve nichtjes, ik ben onderweg. Praat mij ondewrwijl even bij over wie jullie zoal dwars zitten of liggen zodat we wat prio's kunnen stellen. Neef Felix