dinsdag 8 mei 2012

Sechoirdeur deel 2



Bijna zit de deur er op, bijna, nog niet helemaal. Er ontbreekt een plank. Dat is niet door een slechte planning, maar doordat er een plank bij het pakket zat die doormidden gebroken was, of die we voor iets anders hebben gebruikt, dat kan ook nog. Hoe dan ook, de deur hangt er wel maar met een kijkgat.

Ook niet erg, wat het belangrijkste is is dat de deuren nu dicht kunnen en je niet meer naar de enorme berg rommel hoeft te kijken. Rommel die trouwens een stuk minder is geworden vandaag. We hebben met z'n vieren de sechoir behoorlijk opgeruimd. Een hele kar vol geladen met afval en meteen naar de déchetterie gereden.

Jammer alleen dat die dicht was. De overwinning wordt hier gevierd op 8 mei. Ik had dat wel gezien in mijn agenda met Franse feestdagen, maar er niet bij stil gestaan dat het land dan plat ligt en zo ook de locale milieustraat.

Morgen maar een nieuwe poging, met meteen nog drie aanhangers vol reeds uitgesorteerd afval. Het wordt helemaal netjes daarbinnen. Bij nader inzien hebben we die deuren helemaal niet nodig.

1 opmerking:

Marthy zei

Goed, waren wij dus niet de enige die voor het dichte hek van de déchetterie stonden. Nee, nog erger, we stonden eerst nog een kwartier voor de GammVert te wachten tot ze van luchpauze terugkwamen!! Succes met de verbouwing, wij gaan langzaam aan ook beginnen. Zie www.heenenterugnaardeardeche.blogspot.com
Groeten, Marthy.