donderdag 1 november 2012

Rare snuiter

Er staat hier achter op het pad de afgelopen dagen regelmatig een witte auto. Hij staat daar maar wat te staan, erin zit een man maar wat te zitten. Het is eigenlijk wel een beetje raar. We vragen ons af wat hij daar doet.

Is het een jager? Het zou kunnen, het is tenslotte jachtseizoen. Alleen, hij heeft geen jachthond bij zich. Hoe jaag je dan het wild op.

Is het een schaapherder? Zou ook kunnen, we hebben de laatste tijd wel weer heel vaak schapen op het erf. Alleen, hij heeft geen schapendoes bij zich. Hoe hou je een honderdtal schapen in bedwang zonder.

Is het een voyeur? Zou zo maar kunnen, we hebben geen gordijnen in huis, iedereen kijkt zomaar naar binnen. Alleen, ik zie hem niet met een verrekijker gluren. Hoe wil je dan wat te zien krijgen van die afstand.

Is het een inbreker? Zou natuurlijk ook nog kunnen, die staat te wachten tot we uit huis zijn. We hebben geen waakhond en ook geen jachtgeweer, dus zijn we onze poezen maar aan het opleiden om de zaak hier te bewaken.


Tja, ik heb wel zo mijn twijfels of dit wat gaat worden.

2 opmerkingen:

Kees zei

Ik zou maar uitkijken met die 'man in die witte auto'. Wie weet is het wel een terrorist! Of een Kattenmepper!

Tiny Oudewater zei

Bij ons op het dorp hebben we af en toe ook van dat soort zuidelijke types. Die zijn dan op zoek naar onbeveiligde netwerken, om te kunnen internetten