zaterdag 24 november 2012

Welterusten



Weetje nog, dat trapje waar ik een paar weken geleden vanaf gevallen ben? Dat trapje is verleden tijd. De reden dat we het hebben weggehaald is niet mijn valpartij, maar het feit dat die deuropening in de toekomstige badkamer van de logeerkamers uit gaat komen, pal boven het toilet. Beetje vreemde manier om uit je bed te stappen, toch?

Maar we moeten natuurlijk wel op de een of andere manier in onze slaapkamer zien te komen. Daarvoor hebben we een doorgang opengemaakt op de mezzanine, achter het bureau. Die opening zat daar oorspronkelijk al, die hadden we dicht gemaakt. Ja, stom, ik weet het, maar inzichten en plannen veranderen bij ons nog wel eens.

Onze slaapkamer was al niet bepaald af, om het voorzichtig uit te drukken, maar nu is het alleen maar erger geworden. We komen nu binnen achter het bed, wat we een meter van de muur hebben moeten schuiven wilden we niet uitsluitend met een dubbele salto toegang tot de kamer zien te krijgen. We noemen onszelf nog niet oud, maar er zijn toch grenzen aan de flexibiliteit van ons lijf en leden.

Het gevolg van die nieuwe toegang is dat we de hele kamer moeten gaan veranderen. Alle bedrading zat netjes in de muren verwerkt, goeie kans dat hier een hoop aan zal moeten veranderen en er eerst nog meer rommel gemaakt zal moeten worden.

Maar het duurt nog even voor we daaraan beginnen. Gelukkig slapen we met onze ogen dicht.

1 opmerking:

Rein zei

Dan eindelijk is daar die grote doorbraak! En voor het vervolg? Eerst goed nadenken, beetje puzzelen en dan valt het waarschijnlijk wel mee.