maandag 5 november 2012

Zakken vol



Ik had het al beloofd, ik ben aan de vloer begonnen. Veel is het nog niet, maar hij ligt allicht weer op de plek waar hij moet komen en een deel ervan is geschilderd.

En in de tussentijd is er beneden een beetje geschuurd aan de net gebouwde muur. Een beetje inderdaad, want we waren vergeten om nieuwe schuurschijven voor de schuurmachine te halen. Dus vanochtend hals over kop naar de winkel voor een nieuwe voorraad. Je kan het in die tijd ook met de hand doen maar aangezien ons motto is "goed gereedschap is het halve werk" zijn we ze toch maar gaan halen.

Als je daar dan toch bent neem je maar weer wat ander spul mee en voor je het weet heb je een tas vol. Het is opvallend hoeveel je nodig hebt aan kleine dingen. Het komt zelden voor dat we niet met zakken vol klusmateriaal thuis komen. Verfrollers, purschuim, schroeven en moeren, noem het en we hebben het nodig.

Maar even zo opvallend is dat de tassen wel kleiner beginnen te worden en da's een goeie zaak.

1 opmerking:

Aad zei

Heb je onderhand geen fikse groothandelskorting en een persoonlijk aviseur verdiend bij de bricot depot? Je bent daar volgens mij een soort stamgast zonder weerga geworden ...