maandag 19 november 2012

Redesign

We hebben er maar eens een luie dag van gemaakt vandaag. Lang geleden dat we onszelf dat gepermiteerd hadden. Nu de druk van de ketel is vinden we dat het af en toe eens mag.

Dus wat doe je dan, je hangt wat rond, pakt al eens een boek, legt dat weer aan de kant, doet toch maar even snel een wasje, staat wat te koken, surft wat op internet, bekijkt je website nog eens kritisch en voor je het weet sla je toch weer aan het werken.

Hoewel, kan je dat werken noemen? Tja, waarom ook niet. Het is dan wel geen fysieke arbeid, maar het kost wel tijd en inspanning. We hebben de website van de gite een redesign gegeven. We gaan met onze tijd mee, we tappen vrolijk elk op ons eigen tablet, en dus werd het tijd dat de site ook tablet-proof werd gemaakt.


Mocht je een kijkje willen nemen op de nieuwe site, dat kan. Het adres was en is www.les-fontanelles.fr. En gewoon voor de gein hebben we er een QR code aan gehangen. Moet je wel toevallig een tablet of soortgelijk apparaatje bij de hand hebben.

1 opmerking:

Aad zei

Hoi Marleen, weet niet of het aan mijn lokale instellingen ligt maar op WinXP/Chrome ziet het lettertype van titel en banner er rafelig uit ... zeg maar de 'Merriweather stylesheet' ... (WinXP/IE8, Android/Internet en Android/Chrome gaan wel allemaal prima). H.gr., Aad