zondag 12 september 2010

De rotonde

We hebben aan het einde van onze oprit een boompje staan, omringd door lavendel. Het geheel is nogal in elkaar geflanst, met wat stenen er omheen.
Eigenlijk staat het lelijk in de weg, maar ja, om een boom om te hakken alleen maar omdat hij niet op de goeie plek staat, da's ook zoiets. Bovendien komen er in de zomer honderden prachtige vlinders op af.
de Koningspage
 Dus vandaag maar eens de zaak een beetje gefatsoeneerd. Een stenen muurtje gebouwd en een begin gemaakt met het weghalen van onkruid en gras. Er kwam zowaar grind te voorschijn. Het lijkt wel een rotonde.

4 opmerkingen:

Aad zei

De beide foto's vergelijkend wek je de indruk wel heel erg ingrijpend te werk te zijn gegaan. Ook het op foto 1 nog zichtbare bouwwerk en menige boom heeft moeten wijken voor het opknappen van La rotonde ...

Menno zei

Het ziet er allemaal heel netjes uit. Ook super dat de zonneboilers er zijn. Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien als ze op het dak zitten.

Groeten,
Menno

Brameau le Premier zei

Eerlijk gezegd was ik er al een beetje bang voor, maar het is zelfs nog sneller gegaan dan ik gevreesd had. La Maladie de Rotonde heeft ook jullie te grazen. Een gemeen virus is het, nauwelijks uit te roeien, en zeker niet in Frankrijk. O tempora, o mores nogantoe, het gaat er nog van komen dat ook jelui straks als waanzinnigen je oprijlaan afstuift en pas op het laatste moment eens gaat kijken of er misschien van rechts een vrachtauro van de melkunie komt aanrazen. Maar ach, integreren gaat altijd een beetje van au. De goeden niet te na gesproken, natuurlijk.

Houdoe,
Bramo de Eerste

PS: Ik ben geen fan van Wilde, maar dat Ulysses schijnt best een goed boek te zijn.

Brameau Deux zei

Leuk jurkje wel, van die koningspage. Hebben jullie een patroontje?

Brameau Deux