donderdag 30 september 2010

Brrrrr

Toch nog iets sneller dan verwacht is de zonneboiler operationeel. Ziet er best interessant uit zo'n installatie.

En net nú is er potverdorie geen zon. Zo te zien zal het ook nog wel even duren voordat die zich weer laat zien.

De oude boiler is inmiddels afgekoppeld. We vertikken het om de 400 liter elektrisch op te warmen, daar koop je niet zo'n high-tech apparaat voor tenslotte. Koud douchen vanavond.

3 opmerkingen:

The Aristocats zei

Not so Hiep hoi, en al helemaal geen Miauw Mauw!

Wie o wie ziet kans om dat krenterige personeel van ons over te halen om gewoon die boiler op elektrische wijze comfortabel op temperatuur te brengen, want precies op de dag waarop wolken zich aan de bovenzijde koesteren in het heerlijke zonlicht en dientengevolge ons Aristokatten de geneugten van diezelfde zon ontzeggen, besluit onze staf om ook het genot van een warme ketel uit te stellen tot een later tijdstip zodat wij op dit moment dus geheel verstoken zijn van de temperatuur waarbij wij katten het beste gedijen, dus wie weet raad daar wij zelf niet de massa en de behendigheid hebben om de schakelaar voor het opwarmen van de boiler in de juiste stand te zetten?

Anoniem zei

Oeps, verder alles goed met je?

T. Oudewater zei

Lieve Lauwmiauw en Hiephoi,

Jullie weet, ik ben niet echt een fan van wild, maar daar hebben jullie me nu toch wel een punt! Maar ja, regeerakkoord hè? En er staat wel tegenover dat er nu vijfhonderd dierenpolities bij komen. Meer bruin op straat kan nooit geen kwaad. En als straks al die linkse hobby's zijn afgeschaft wordt het water vanzelf wel weer warm. Tot die tijd een

kopje van eigen deeg,

Tiny
werkgroep gezelschapsdieren
afd. halma