donderdag 23 september 2010

Le piscinier

Ik ga jullie niet vermoeien met herhalingen, dus ik vertel niet dat we vandaag getegeld hebben. En ik plaats ook deze foto niet:
Want dan wordt het wel erg een herhaling van feiten. En bovendien is het nog niet af, dus morgen ga ik dan weer melden dat we getegeld en gevoegd hebben. Gaaaaap.

Dus een ander verhaal vandaag.

Niets is lekkerder dan een frisse duik als het bloedheet is, vooral als je net hard gewerkt hebt (getegeld bijvoorbeeld). Je kan onder de tuinslang gaan staan, maar dat geeft niet echt het gewenste effect. Fris is het wel, duiken is er niet bij. Voor die verkoeling hebben we een tobbe in onze tuin, wel een grote tobbe, maar het blijft een tobbe, een lelijke tobbe.
Dat moet beter kunnen denken we. Dus vandaag maar eens een piscinier laten langskomen, iemand die zegt verstand te hebben van zwembaden. Als we volgend jaar willen gaan verhuren, dan is het wel zo prettig dat je kan adverteren met "gite met mooi zwembad" in plaats van "gite met lelijke tobbe". We hebben wel al het één en ander in gedachten, het is een artist impression maar het geeft aardig weer wat de bedoeling is.

Volgende week krijgen we de offerte in de bus, we zijn nu al nerveus.

4 opmerkingen:

Aad zei

En dus kan ik jullie ook niet complimenteren met het prachtige resultaat van jullie tegelwerk, want daar vertellen jullie me dus helemaal niets van :)

Desondanks: het ziet er keurig uit die warme tegels. Compliment!

H.gr., Aad

Unknown zei

Beste Bert en Marleen,

Jullie kennen ons niet maar van Bart en Chamane hoorden wij van jullie paradijsje in Frankrijk. Ook wij zijn zeer geinteresseerd in het geven van meerdaagse cursussen, waarbij je dan moet denken aan yoga, healing maar ook macrameëen behoort tot de mogelijkheden. Graag willen wij ook van jullie zwembad (de nieuwe,dan) gebruik maken om mensen met watervrees te kunnen helpen. Wij hopen snel van jullie te horen.

Marc-Jan Breurs en Magdalena Verschot

Brameau Deux zei

Macramé is zóóóó passé,
macramé is heel erg 1902!

Kees van der Louw zei

gezien bij een vergelijkbaar zwembad in Frankrijk: Laat het water dat van de pomp retour je zwembad in loopt eerst door van die zwarte plastic landbouw buis heen lopen. Die moet dan wel in de volle zon lopen zodat het water er in lekker opwarmt. Toch lekker verwarmd water voor 'weinig'. Succes en schrik niet te erg van de offerte. Kees van der Louw