zondag 26 september 2010

Gezellig

We hebben het lang uitgehouden. Zo zonder verwarming bedoel ik. Het was ook niet nodig namelijk, woensdag was het nog 26 graden en zaten we tot elf uur 's avonds buiten te tafelen. Maar vandaag is het ineens koud, 12 graden hooguit. Zolang je aan het werk bent heb je er niet zo'n erg in. We hebben vandaag de vloer in de buanderie afgemaakt. De tegels zijn nu gevoegd.
Maar nu we stil zitten is het andere koek. Dan is het toch een beetje te koud. Dus voor het eerst de kachel aangemaakt.
Hij deed het meteen. Het hout wat we vorig jaar gekocht hebben is droog genoeg nu en brandt uitstekend. En behalve dat het inmiddels lekker warm binnen is, is het ook wel gezellig.

1 opmerking:

Aristocats zei

Hiep hoi en Miauw mauw! Wij willen graag alle mensen in de gelegenheid stellen gratis en voor niets zo snel en zo veel mogelijk noten te komen plukken op Les Fontanelles omdat vallende noten zonder mensen in de buurt door ons niet altijd vooraf worden gezien omdat wij prooien plegen na te jagen die zich horizontaal en niet verticaal verplaatsen of het moet een incidentele sprong zijn maar noten springen niet maar donderen geluidloos naar beneden tot wij 'tok' horen en dan is het te laat want dan is het onze edele hersenpan die natokt zonder dat wij kippen zijn en dat levert alleen maar kattekoppijn op en daarom mag iedereen zo snel en zo veel mogelijk noten komen plukken opdat wij binnen kortst mogelijke tijd van deze ongeleide projectielen verlost zullen zijn. Dank u wel en een kopje van Hiep Hoi en Miauw mauw