woensdag 22 juni 2011

Halve zebra

Dat we hier in een klein dorpje wonen weten jullie al. Dat de kas altijd leeg is, weten jullie ook al. Maar vandaag werd het weer eens pijnlijk duidelijk hoe erg het hier gesteld is met de financieën.

Ze hebben nog net genoeg verf om een half zebrapad te maken! Wat moet je nou als automobilist? Alleen maar stoppen als er vanaf de rechterkant een voetganger oversteekt? Of ook als hij van links komt? En wat als je vanaf de andere kant komt aanrijden? Mag je dan vol gas een oud vrouwtje ondersteboven rijden, want geen zebra aan die kant. Erg verwarrend allemaal. We zijn er maar eens bij stil blijven staan om het geheel goed te overpeinzen. We hebben echt ons best gedaan, maar zijn er nog steeds niet uit welke regels hier zouden gelden.

We denken erover om een blik verf te doneren, dit kan echt niet.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaja dat is mooi makkelijk, een beetje mekkeren over mijn zebrapad in wording!!! Zie je die oranje Kangoo met opschrift DDE??? Daar zit ik rustig m'n bammetje te eten om weer kracht op te doen voor de tweede helft van hat wegdek! Maar goed als jullie morgen rondje 2045 Brico Depot doen zul je zien dat ik mijn werk heb af gemaakt!
Haastige nederlanders zonder respect voor de Franse lunch!!!!!


Didier zebraier de DDE Cordes sur Ciel.

Kees zei

Wij hebben er hier ook uitgebreid naar gekeken. Volgens ons is het zo dat wanneer je op de zebra staat (als automobilist dan)eerst voorrang moet geven aan wat verder nog komen gaat. Immers de punten van de haaientanden geven dat toch aan? Weet u zeker monsieur "zebraier" dat er niets sterkers dan melk in uw stikkenzakje zat?