woensdag 21 december 2011

Dieptepunt

Zo, vandaag een professional over de vloer gehad en dan schiet het dus op. De balken van de verdiepingsvloer zijn er uit. Het kostte hooguit een uurtje. Wij gaan daar eerst over staan debatteren, hoe zoiets moet, hoe we voorkomen dat de kettingzaag vast komt te zitten, hoe we de zaak moeten stutten en tegen de tijd dat we daar uit denken te zijn is het alweer tijd voor een koffiepauze. Daarna blijkt dat de ketting van de kettingzaag eerst geslepen moet worden en zijn we weer een uur verder en is het dus de hoogste tijd om aan het middageten te gaan denken. Nu was die vloer met balken en al er al uit vóór de koffiepauze.

En nu zitten we met al dat sloopafval binnen. Het is geen doen om dat door de deur naar buiten te manoeuvreren, daarom is maar meteen een raam gesloopt en het gat groot genoeg gemaakt voor de toekomstige openslaande glazen deuren.

Zo, dat scheelt even. Wat een licht, en wat een mooi uitzicht. Er was daar met het barre weer van vandaag weinig van te zien, maar het wordt echt wel wat. Alleen ligt er nu overal puin en bouwafval. We moeten er even doorheen, het is echt wel een dieptepunt op het moment. Vannacht lekker slapen en morgen met vernieuwde moed weer verder.

1 opmerking:

Rein van der Louw zei

Now we're talking! Er uit met die oude zooi. En morgen begint de weg naar boven weer. Uit het dal. Voor je het weet zit je er weer gezellig en warmpjes bij.