maandag 19 december 2011

Leroy Merlin

Hoewel we wel heel veel tijd doorbrengen in de BD, de Bricodepot, is het natuurlijk niet de ideale winkel voor mooie dingen. Alles waarbij kwaliteit niet heel belangrijk is moet je vooral daar kopen, de prijs is laag en ze hebben best veel. Hoewel, dat dacht ik, tot vandaag.

Vandaag zijn we helemaal naar het verre Toulouse gereden. Deze keer niet omdat ik weer wilde vliegen, maar omdat daar Leroy Merlin zit. En zal ik je nog eens wat vertellen, er zitten er wel drie.

Daar kwamen we vandaag achter. Er zit er eentje voor je Toulouse inrijdt, maar als we dan toch zover rijden wilden we ook wel eens naar het centre commercial in Roques-sur-Garonne, het mega winkelcentrum net voorbij Toulouse, waar ook een Leroy Merlin zit. Maar hoe we ook reden, we konden het maar niet vinden. Tot opeens, uit het niets een wegwijzerbordje "Leroy Merlin" langs de weg stond. En dan denk je, "Ha, gevonden". Je raadt het al, nog een andere filiaal dus.

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken, uiteindelijk zijn we er geraakt. Was het de moeite waard? Mwah.

Terug naar Leroy Merlin, daar kwamen we tenslotte voor. Die is groooooooot. Man man man, je kijkt je ogen uit. En echt met mooie dingen. Naast wat klein spul tegels voor de douche en een douchedeur gescoord die uiteraard met speels gemak in de blauwe buffel pasten, gewoon plat in de laadruimte.

Maar echt, dit was echt de moeite van de trip waard. BD, Praxis  en Gamma samen, eat you're heart out!

Geen opmerkingen: