donderdag 21 februari 2013

Blessuretijd



Vandaag is in blessuretijd dan toch nog de tweede slaapkamer klaar gekomen. Heel veel was het niet dat er nog moest gebeuren, maar zowel gisteren als eergisteren was ik dus vroegtijdig gedwongen om te stoppen zoals jullie hier hebben kunnen lezen. Vandaag tot onze grote opluchting zonder ongelukken verder kunnen werken.

En dus kan er nu begonnen worden aan het plamuren-schuren klusje. Niet bepaald iets om naar uit te zien, maar het zal moeten gebeuren voor we verder kunnen. Morgen is er nog niets aan de hand, dan staat plamuren op de agenda, dat maakt nog geen troep. Maar de dag erna, als de plamuur gedroogd is moet er geschuurd gaan worden en komt het hele huis weer onder een laag stof te zitten. Wat je ook doet, het valt niet te voorkomen. We gaan het wel proberen hoor, buitendeuren wagewijd open, binnendeuren afgeplakt met tape en dan hopen dat het stof beperkt blijft.

Nog een reden om het stof te beperken is dat we de eerste slaapkamer al een beetje hebben ingericht. Ik weet het wel, het is niet bijster slim maar ja, het is wel heel erg leuk om te zien hoe het eruit ziet met de meubels er in.  En dat valt bepaald niet tegen.

Geen opmerkingen: