maandag 4 februari 2013

Toch wel mooi



We zijn met de laatste muur bezig, nog maar een kwestie van een paar platen ertegen schroeven en het is gebeurd. Ik had het vandaag wel klaar kunnen krijgen, ware het niet dat de gipsplaten weer eens op zijn en het geen weer is om nieuwe te gaan halen. Geen probleem, we hebben de tijd. Ik was eigenlijk van plan geweest om vandaag de eerste laag verf op de muur te gaan rollen, het kwam er niet van. Ook geen probleem.

Nu alles een beetje vorm begint te krijgen stonden we even om ons heen te kijken in die grote logeerkamer en het is nogal wat eigenlijk. Drie grote dubbele openslaande deuren naar het terras met uitzicht op het eikenbos. Als je daar 's ochtends wakker wordt en je ogen open doet heb je een goeie kans dat er een ree naar je staat te gluren. Toch niet verkeerd lijkt me, zeker als je uit de grote stad komt en het enige waardoor je daar nog wel eens werd aangestaard de koplampen van auto's bleken te zijn.

Stiekem vinden we die kamer toch eigenlijk wel heel erg mooi, zo mooi dat we ernstig overwegen om er zelf te gaan slapen komende zomer.

Geen opmerkingen: