zaterdag 23 februari 2013

Sla met brood

Toen we de oude badkamer ontmanteld hebben zijn we zorgvuldig te werk gegaan om nog wat onderdelen te kunnen hergebruiken. Zonde om spullen die nog heel zijn weg te gooien, toch? Zo hebben we de wastafel, douchebak en douchedeur weten te redden.

Douchebak en wastafel zijn al lang en breed gemonteerd in de badkamer van de logeerkamers. Het was de bedoeling om ook de douchedeur  daar weer te monteren maar we zien er toch maar van af. Hij past daar niet echt goed. De deur draait naar buiten open en de badkamer is daar iets te krap voor. Dat is dus niet echt handig.


We dachten even aan een gordijn, zo'n ding wat door de luchtstroom tegen je nat lijf gaat plakken. Maar zeg nu zelf, dat is het toch ook niet echt. Bovendien voorzie ik dat het water in stralen langs de rand van de douchebak op de grond gaat belanden dan. Dus maar op stap gegaan vandaag voor een andere deur, een ander model, eentje die wel past in het krappe badkamertje.

Het is er één met een schuifdeur geworden. Het enige nadeel, de opening is niet al te groot, je moet niet megadik zijn of je past er simpelweg niet doorheen. Ik denk dat we maar sla met brood moeten gaan serveren in het vervolg.

Geen opmerkingen: