woensdag 5 januari 2011

Marnaves chainsaw massacre

We waren vandaag in Albi rond het spitsuur, man, wat een drukte. Het leek Doetinchem wel op een zondagochtend, geen doorkomen aan.

We waren op weg om allerlei spullen te kopen. Er is een soort trechter in de handel die je op een compressor aansluit, waarmee je muren kan voegen. Je spuit de specie in de voegen in plaats van met een troffel, scheelt een hoop tijd. Maar wat bleek, het scheelt ook een hoop in je portemonnee. Maar van aankoop afgezien, dan duurt het maar wat langer, tijd zat.

Maar er bleek ook een kettingzaagwinkel om de hoek te zitten. En omdat Bert een fobie heeft voor kettingzagen wou hij er nóg één. Klinkt logisch, bij spinnenfobie laat je je omringen door duizenden spinnen, dan is dat ene spinnetje zo nu en dan niet erg meer. Zoiets moet dit ook zijn. Geslaagd, dus binnenkort in huize Fontanelles: "Kettingzaagjongleren voor beginners"! De instructies hebben we al paraat.

O ja, wat de "hand" betreft, de schade van gisteren valt nogal mee. De pingpongbal was vanochtend een tennisbal, maar de pijn is grotendeels verdwenen. Weinig aan de hand dus, voorlopig.

En nog iets gekocht.

Wel zo veilig voor het kettingzaagjongleren maar tegen pijn in je hand werkt het voor geen meter.

Geen opmerkingen: