vrijdag 21 januari 2011

Zwembad, dag 1

Jaja, het is nu echt begonnen. Vanochtend vroeg stonden vader en zoon aannemer al op de stoep. We lagen nog in bed toen we de auto het pad op hoorden rijden. Nooit geweten dat we zo snel aangekleed konden zijn. Ze gingen gelijk aan de slag.

De bestaande betonnen plaat is een meter te kort en moet eerst worden uitgebreid. Dan denk je, ach, even een kwartiertje met de mini-pelle en klaar. Niks van al dat, je komt uiteraard weer rots tegen. Het duurde dus allemaal wat langer dan gedacht.

Maar desondanks heeft Christophe, de aannemer, nog even een extra geultje voor ons gegraven, daar waar we zelf de steunmuur voor het terras gaan bouwen.

En omdat hij ook nog eens alle rommel die hij gemaakt had heeft opgeruimd, zie je vanaf ons vaste "gezichtspunt" helemaal niet meer dat er wat gebeurd is.

Pas rond zessen gingen ze weer weg. Maandag verder.

2 opmerkingen:

Les Aristochats zei

Neef Felix, waar blijf je nou?

Hiephoi :(

en Miaumauw :(

Neef Felix zei

Tja, neef Felix is gevallen voor de charmes van het schone Belgische poezebeest. Onze tocht naar het verre, verre zuiden gaat niet meer zo snel. Maar lieve nichten ik (wij) ben (zijn) in gedachten bij jullie hoor!
Neef Felix en Chantelle