zondag 2 januari 2011

Poeder

Zondag of niet, er wordt gewerkt in huize Fontanelles. Dat moet ook wel wil die gite op tijd klaar zijn voor het komende seizoen.

 Het viel ons vandaag op hoeveel "poeder" je nodig hebt.


En dan ben ik de helft nog vergeten.

9 opmerkingen:

Zei zei zei

Ha! Good friendship nice! What watch now? Here now other three watch. Always happy new Year you! Very nice New Quiz too, solution:

pic 1: Béton
pic 2: Chaux Blan Che
pic 3: Tech No Cem Blanc
pic 4: Mul Ti Bat
pic 5: En Du It(may be Snake)
pic 6: Plat Re Fin (or mighty xīn-wèi)
pic 7: Ape
pic 8: Flex Stan Dard
pic 9: Spce Ial Sol Mur


Ha, finish. Now Year of Rabbit, wish always good Year, do not forget wishing Oh!

Ha!

Zei Zei Top
Globish Teacher Ni - practise lot
Taipeh

Kees zei

En dan ben je het Olifantenpoeder nog vergeten. Je weet wel, dat spul waarvan een olifant onzichtbaar wordt in een veld viol aardbeienplantjes ...

T. Oudewater zei

Mes Chéries,

Jullie weten dat ik niet gauw boos en maar zelden verdrietig ben, maar ik ben wel een beetje voorzichtig geworden sinds ik word lastiggevallen door een onaangenaam sujet. Doet net alsof hij zo'n moderne knuffelallochtoon is, maar ondertussen kleeft er wel een Haagse tongval en een zurige lucht aan 'm. En niks dan stalken doet-ie me daar de hele tijd mee! Ik ben echt wel wat gewend uit de tijd dat ik nog met mijn Tim zaliger op tournee was door de West, maar daar kon je de kerels tenminste nog met een knietje van je afhouden. De vader van die Joran heb ik zelfs nog 's een keer een gitaar om zijn hoofd gevouwen. Maar omdat ik geen gitaar mee heb ben ik nu maar even on the run en uit de running, want die Ali Ben Weetikveel vertrouw ik voor geen sou. Als ik jullie was zou ik dat ook maar niet doen. Passen jullie daar ondertussen wel een beetje goed op jezelf? En nog gelukkig nieuwjaar natuurlijk, ook voor dat Fijne Stel.

Kopjes als altijd,
Tiny Oudewater

werkgroep gezelschapsdieren
afd. caviakammen (momenteel winterstop)

The Aristocats zei

Hiephoi, Miaumauw en Mascotte, baronesse de la Marotte a Plomb,

Wat maken wij graag gebruik van uw aandacht om u allen het beste te wensen voor dit en andere jaren die nog volgen, en wel in het bijzonder natuurlijk aan het Caviakamstertje (jammer dat Vermeer niet meer schildert, het had zo'n vredig tafereel kunnen opleveren).

Je slaat de spijker op de kop Tiny, ook wij voelen ons belaagd door die vreemde snuiter met die rare naam. Het zal wel een Jean met een minderwaardigheidscomplex zijn of zo maar hij is er maar wat happig op om jou lastig te vallen en ons het leven zuur te maken.

En dan nu die meneer of mevrouw 'Anoniem' weer, vroeger was het veel gezelliger. Jij speelde halma met de schildpad, en wij lagen gewoon ongestoord spinnend op het haardkleed.

Niks geen dreigingen van watervertier en happige verkopers van dat spul, en nou valt die ene maitre jou nog lastig ook ...

Zullen wij eens kijken of we oom Leo in Kenia nog kunnen bereiken? Hij kan misschien bescherming bieden tegen stalkers, je moet alleen de cavia's wel uit de buurt houden ... (kun je meteen zijn manen kammen, om het winterseizoen door te komen).

Kopjes van ons drieën!

Tim Zaliger zei

Zeg Ali Dinges,

Laat ik even duidelijk zijn, er wordt niet gerotzooid met voorheen mijn Tiny, begrepen? Anders kom ik met liefde even langs om je een knuffel voâh je hagses te verkâupe, ja?

Tim Z.
Outback (Au)

Mohammed al Joesoef Hadji Halef Omar ben Ali (aka le Maître Bainier Tarnais) zei

Dag eh ... meneer Zaliger ... eh ... u begrijpt wel dat ik ... eh ... erg ... eh ... bang ben (U weet wel, ik ben Mohammed al Joesoef Hadji Halef Omar ben Ali uit het klooster).

Bang ja ... eh ... bang want u eh ... ik denk ... eh ... nou ja, ziet u ... eh ... u begrijpt mij misschien ... eh ... verkeerd.

Juist die eh ... charmes van mw Tiny, ik bedoel, alleen maar ... eh eerbaar en zo, ja, nee, AU @!!! AAAUUUW $&*#!!

Goede bedoelingen en eh ... respectvol nieuwjaar ... eh ...

AU @!!

Wat ... AU!

Niet zo ... eh ... niet ... ik bedoel, u slaat ... eh ... AU *@%^#! wat kunt u ... eh ... hard slaan.

Nee ... geen rotzooi ... dat verkoop ik niet eens nee ... AU AU AAAUUUW @@!#?@!!

Heel andere knuffels ... eh ... gedacht ja, nee, eh ... nou nee @#%& AUW!

Bloedend af door de zijdeur zei

... le Maître Bainier Tarnais voorlopig even helemaal niets meer (en spuwde de restanten van zijn gebit op de grond)

Altijd oplossingsgericht zei

Misschien kan hij zijn gebit restaureren met een poedertje? Marleen heeft er genoeg op een plaatje verzameld om een keus uit te maken.

Mohammeb aw Woefoef Habwi Hawef Omaw Bem Awi zei

Maw ip be flepf fpambavd afpubwief?