maandag 2 januari 2012

Design



Na twaalf uur slapen waren we er weer klaar voor, fris genoeg om weer aan de slag te gaan. We zijn weer met de badkamer verder gegaan. Na die domper van vorige week was het wel weer nodig om wat voortgang te boeken.

En dat is aardig gelukt. Alles is betegeld en alles is gevoegd. Zoals eerder al gemeld hebben we donkergrijze en witte tegels. Die donkergrijze wilden we met heel donker voegmiddel voegen, leek ons mooier. Maar zoiets koop je niet in de winkel, dus met een potje zwart verfpoeder gaan stunten wat je door gewoon voegmiddel mengt.

Nooit gedacht dat het zo'n knoeiboel zou worden. Wat een zooi. Alles zat onder een inktzwarte smurrie. Niet alleen de donkere tegels, ook de witte, de muren, de vloer, het plafond. OK, dat laatste nog net niet, maar veel scheelde het niet. Maar goed, na een paar uur poetsen met heel veel keukenrol, anders lukte echt niet, is het weer schoon.

Maar het lijkt erop dat we iets te veel zwart poeder hebben gebruikt, de voegen zijn eerder gitzwart dan donkergrijs. Ah well, weer eens iets anders, ziet er wel design uit.

Geen opmerkingen: