zaterdag 7 januari 2012

Doorbraak

Staan in Nederland de dijken op doorbreken, hier is de muur doorgebroken.

En daarmee is het toilet buiten dienst. De afvoer is nog intact maar omdat de watertoevoer afgesloten is lijkt het ons niet meer zo handig om het toilet nog te gebruiken. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat je dus open en bloot daar je ding zou moeten doen. Nee dank je, slecht plan.

Slopen geeft altijd een hoop afval, de sechoir puilt inmiddels uit. Dus we konden niet anders dan het meteen afvoeren naar de déchetterie, de stort, en eerlijk gezegd beviel dat wel. Weg met die rommel. Hadden we eigenlijk vanaf het begin moeten doen maar ja, ken je dat, als je de ruimte hebt dan plemp je het vol.

Door het wegbreken van de muren hebben we nu ook eindelijk de doorgang naar de garage gecreëerd en ook dat bevalt goed. Zeker omdat daar de voorraden staan. In deze tijd van het jaar is het niet bepaald prettig om door het pikkedonker, regen en wind buitenom een blikje kattenvoer te moeten halen wat je had vergeten mee te nemen voordat de zaak afgesloten werd, iets wat me helaas nogal regelmatig overkomt.

Geen opmerkingen: