zaterdag 28 januari 2012

Girly things

Niets aan de muurtjes gedaan vandaag, niet het muurtje binnen en ook niet het muurtje buiten, dat schiet niet op zo. Het weer was geen excuus, de zon scheen vanochtend nog, maar het kwam er niet van. Het werd een ochtend om in badjas met ontbijt en kopje koffie op de bank te hangen.

En tijdens dat hangen heb ik girly things gedaan. Uren zitten scrollen op een site met mooie dingen. Nou ja, mooi, het is maar wat je mooi noemt, maar er waren wel wat aardige ideeën bij. Wie weet hebben we er nog wat aan als we straks de nieuwe woonkamer gaan inrichten.

En nog iets zeer girly gedaan. Een outfit samengesteld, digitaal, weer op een andere site. We zitten hier dan wel op het platteland tot onze knieën in de modder af en toe, maar dat betekent niet dat we in onze overalls moeten rondlopen de hele dag, nietwaar? Hoewel ik daar wel rekening mee hou. Los van het feit dat er nauwelijks op te lopen valt zijn naaldhakken hier niet erg praktisch, tenzij het gazon gelucht moet worden natuurlijk. Voor alle girls die dit lezen en ook eens girly willen doen, dit is 'm.

En omdat we vanmiddag ook nog zijn gaan shoppen, het was tenslotte uitverkoop, kijk ik vanavond maar naar een girl flick ...

Geen opmerkingen: