donderdag 6 juni 2013

Groen gras

Zo, het stuk muur wat ik voor ogen had om te voegen is klaar. Mooi werk, al zeg ik het zelf. Met de warme zon vandaag ging het drogen supersnel.

Die zon is niet alleen voor het drogen van een muur goed, het gras kon eindelijk gemaaid worden. Het stond al navelhoog en het moest echt gebeuren. Maar ja, met alle regen van de afgelopen tijd was dat eenvoudigweg onmogelijk. Maar vandaag is het dan toch eindelijk gelukt.


Maar niet alleen wijzelf hebben gras gemaaid, ook de buurman is druk bezig geweest. Het schijnt dat er zondag weer een buitje zou kunnen vallen dus ze nemen het zekere voor het onzekere, ze willen voor die tijd alles droog en binnen hebben.

In het voorjaar zijn onze weiden bemest en opnieuw ingezaaid, het ziet er naar uit dat het zijn vruchten heeft afgeworpen, enigszins geholpen door het vochtige voorjaar. Dikke rijen hooi liggen te drogen. Als het goed is worden er morgen rollen van gemaakt. Zeer benieuwd hoeveel er dit jaar vanaf zullen komen, maar het kon wel eens een uitstekend schapenjaar worden.

1 opmerking:

Aad zei

Navelhoogte ... voor jou of voor je echtgenoot? En eh ... liggend op de buik, op de zij of op de rug? :)