maandag 11 oktober 2010

Safe

Regen vandaag, de hele dag, en gisteren ook al. Maar gelukkig wordt morgen alweer de eerste zonnestraal verwacht. Maar ach, wat geeft het. We zijn lekker bezig. Vooral de slaapkamer vordert gestaag. Boven de oude deuren die de verbinding vormen met de woonkamer komt een oude balk, keurig weggewerkt zodat het echt lijkt, maar hij zit gewoon verwerkt in de gipsplaten straks. Het moet voorkomen dat de kamer te modern wordt.

Want moderne frutsels zijn er genoeg. Vandaag besloten dat we die zoveel mogelijk weg proberen te werken in onze inloopkast, annex high-tech ruimte. De PC voor de aansturing van de beamer komt er te staan, maar ook de wifi spullen, de giga harde schijf en de basisset van de telefoon. Dan is alles mooi uit het zicht. De beamer zelf wordt ook in een nis ingebouwd, boven het bed.

We zoeken alleen nog een keurig plekje voor onze kluis. Onze lege kluis wel te verstaan want we zouden werkelijk niet weten wat we daarin moeten opbergen, maar dat maakt niet uit. Voor als we ooit nog eens de lotto winnen.

Zou dit wat zijn?

1 opmerking:

Uteregse Wout zei

Dames, heren, hier spreekt de politie!

Tijdens dit sporenonderzoek is deze plaats verboden terrein.
U dient deze ruimte onmiddellijk te verlaten, ja ook die mevrouw met die pruik en dat hondje!
Wie niet gehoorzaamt wordt staande gehouden.
Bij verzet wordt onverwijld tot arrestatie overgegaan.

Uteregse Wout,
brig. 1e klasse met speciale bevoegdheid