zaterdag 18 december 2010

Ausgepuft

Zo, we zijn weer thuis, hehe. We hebben er een hele dag shoppen van gemaakt.

Om half elf vertrokken, vroeger lukt echt niet. Eerst naar maître piscinier Julien gereden. We hadden niks voor het zwembad nodig, maar ze verkopen ook elektraspulletjes. Bovendien hadden we iets verkeerds gekocht vorige week, dus dat moest even teruggebracht worden. Doen ze hier niet moeilijk over. Gelukkig maar, ik ben onderhand al meester in het terugbrengen van verkeerde aanschaf.

Daarna was het rond lunchtijd en zijn we gaan "flunchen". Bij E.Leclerc hebben ze een restaurant, Flunch, waar je eenvoudige menuutjes kan krijgen.

Ze hebben een uitgebreide groentenbar en omdat frietjes hier gewoon onder groenten vallen zit het met onze vitamine-inname wel goed denken we. Bovendien had Bert citroentaart toe, nóg meer vitamines.

Nog even chocola en bubbels ingeslagen voor de komende dagen, het was in de aanbieding, we moesten wel. En daarna vol gas naar onze favoriete winkel voor, jawel, een rondje gipsplaten én rollen isolatie.

Plankgas naar huis gereden, wel 50 gingen wel met die volle kar. En dan moeten de spullen uit de kar en in de gite worden gezet. Da's altijd een knormomentje voor ons. Geen zin meer maar het moet. En ja, we hebben er ook nu weer lekker op los geknord.

En nu zijn we ausgepuft. Glaasje wijn op de bank voor de TV, veel meer zit er niet meer in voor vanavond.

Geen opmerkingen: