maandag 20 december 2010

La cuisine

Het is vandaag volle maan.

Wel handig, zo blijkt. We hebben tot het donker werd in de gite gebivakkeerd, de keuken geïnstalleerd.

Kijk, dat begint er toch aardig op te lijken, vind je niet? We denken erover om mexicaans te betegelen, geeft het wat meer fleur, zo is hij wel aan de saaie kant.

Eenmaal klaar hebben we er een glaasje vin blanc bij gehaald en hebben ons werk uitgebreid staan bekijken.

Die maan kwam dus ineens goed van pas. Bij nieuwe maan zie je geen hand voor ogen. Als je dat de eerste keer overkomt denk je dat je blind bent geworden, zo zwart kan het zijn. Zie dan maar eens de weg naar huis terug te vinden.

2 opmerkingen:

Aad zei

Hoi Marleen,

Het lijkt wel of ik een promotie-praatje heb gemist, ik bedoel zo'n opdringerig verkoop-verhaal van le maitre cuisinier Tarnais of zo?

De keuken ziet er inderdaad naar uit dat 'ie nog wat kan worden opgeleukt. Wel knap dat je dat trouwens even in 1 dag neer zet, ik doe het jullie niet na!

Succes bij jullie vorderingen, ik lees ze elke dag met genoegen!

Groetjes, Aad

G.Olden retriever en B. Erner Senner zei

Kijk, dat begeleiden van mensen in het pikkedonker is nu weer een van onze specialiteiten. Kom daar bij die vadsige kattenbeesten eens om. Natuurlijk, ze kunnen uitstekend zien in het duister maar een mens begeleiden zit er niet in. Voor je het weet zitten ze bibberend in het houthok, geschrokken van een rondwarende geest in Boerka. Om daar vervolgens weer fluks uit te ontsnappen omdat ze menen de verschrikkelijke Yeti te hebben geroken. Neen, dan wij trouwe honden; daar kun je van op aan.
Groet van G.Olden Retriever (gespecialiseerd in het geleiden van mensen) en B. Erner Senner (eveneens gespecialiseerd in het geleiden van mensen).