vrijdag 10 december 2010

Marokkaanse lamp

Alweer een paar weken geleden hadden we een Marokkaanse lamp besteld via internet.

Ziet er gaaf uit, toch? Maar het ging niet geheel zoals verwacht.

We kregen maar niks binnen, terwijl ze toch beloofden om de lamp binnen een week af te leveren. We kregen wel een email, dat de vrachtwagen vanuit Marokko met panne was komen te staan en alle spullen waren dus verlaat. Goed kan gebeuren. Maar ondanks de belofte dat iedereen zijn bestelling de week erna zou ontvangen kwam er niks. En dus maar een klacht geopend via Paypal, die hebben contact gezocht met de leverancier maar ook zij kregen geen gehoor. We begonnen al te vermoeden dat de zaak failliet was of zo. En ineens vandaag, tot onze verbazing, is de lamp alsnog bezorgd.

Maar euh ... deze lamp ziet er totaal naders uit. Wat moeten we daar nou weer mee. Terugsturen of toch maar houden. We beraden ons nog.

Vandaag verder gegaan met het afbreken van het terras. Na vernielen van vier bitjes besloten om het ruiger aan te pakken, circelzaag erop gezet. Gaat een stuk eenvoudiger en die kleine plankjes blijken uitstekend stookhout te zijn. Het dek is er nu af, rest nog het geraamte en een paar betonnen pijlers.

Intussen ook weer bezig met onze nieuwe badkamer. We willen het toilet binnenkort ophangen, dus weer een paar gipsplaten geschroefd. Maar zoals altijd missen we één dingetje om het te kunnen afmaken, morgen dus richting BD, de bricodepot.

1 opmerking:

Kees zei

Heb laatst bij de Marskramer of zo ook zoiets zien hangen. Zouden ze hem daarvandaan hebben?