woensdag 15 december 2010

Tijn

8 opmerkingen:

Tijn zei

Pourquoi ça?

Le Maître Piscinier Tarnais (gespecialiseerd in het aanleggen van zee-zwembaden) zei

Ja meneer Bert, het gaat goed komen hoor! Je hebt natuurlijk wel een paar andere nippeltjes, buisjes, kraantjes en pompjes nodig en zo, daar heb je natuurlijk gelijk in, maar stel je eens voor, zo'n zout bad in je tuin!

Door de Tarn waait ineens een brise de mer, toeristen houden daar van, echt wel.

Volgens mij staan ze bij jullie in de rij om een plekje te reserveren in de gîte.

Meneer Bert, en mevrouw Marleen, luister even want samen maken we er voor jullie, vrienden, een feestje van!

Die paar titanium onderdeeltjes zijn prima kwaliteit, die gaan jaren lang mee en elk jaar hebben jullie en de gasten d'r lol van. Die investering van 63.000 eurootjes is het meer dan waard hoor.

Trouwens, vrienden, ik kom wel een keertje praten bij jullie, dan breng ik voor jullie een batonnetje, een patureintje en een paar wijntjes mee, maken we d'r gezellig een feestje van.

Over die prijs worden we het wel eens, daar kunnen best nog wel een paar eurootjes af, en de eerste watervulling krijg je van mij cadeau.

Deal?

Groetjes van le Maître Piscinier Tarnais, specialist in aanleg van zee-zwembaden

Kees zei

Die Maître kon wel eens een Hagenees zijn ...

Anoniem zei

Tijn???? Wil je misschien fijn zeggen maar heb je bij het ontkurken van dit bubbelige nat wellicht de kurk op je bovenlip gekregen??? Wilde je daarna Pijn zeggen maar dat lukt ook niet meer?? Of is het gewoon weer een ongelukkiglijk belgisch woord?? Hoe dan ook het zal wel Tijn zijn.

Le Maître Piscinier Tarnais et Hayenais zei

Welaan beste Kees, vriend, je lijkt me een heel geschikte kerel, jij hebt vast belangstelling voor een mooi zwembad in je tuin, zeker weten. Een paar plastic palmboompjes, barretje in het midden en zo, schitterend toch?

En anders snuffel je maar eens wat in de toonzaal rond, er zit heus wat van jouw smaak en voor mijn portemonnaie bij, zeker weten, kerel!

Kom gezellig een avondje langs, en bij een batonnetje met een patureintje en een wijntje maken wij een goeie deal, om je vingers bij af te likken!

O ja, Den Haag ken ik niet zo goed, maar het zijn vast heel aardige mensen met gevoel voor smaak en zo. En bij elke smaak lever ik wel een zwembad op maat, en in Den Haag regelen ze wel een vette subsidie voor mij d'r bij dan kunnen we heeeel mooie zaken doen.

Kees, dank je wel voor de gouden tip. Den Haag wordt mijn "toonzaal van het noorden", en ik zie je binnenkort wel!

Zei Zei zei

Ha! Good bubbles! Xu Yuan light rose slowly the sky, do noy forget Wishing oh. We know why, Ha! Good, OK!

Say ni now.

Zei Zei Top
Taipeh

Uteregse Wout zei

Klassiek gevalletje van Labastide, dames en heren, dus doorlopen maar weer en een beetje tempo, graag. Er valt hier niks te zien, dus die kijkersfile is nergens voor nodig. Niks aan de hand hierzo, die mensen zitten gewoon een beetje een feestje te vieren in hun eigen plaats delict. En wachtmeester, doe 's iets aan die Chinees, want die begint me zo langzamerhand ook op de zenuwen te werken. Doorlopen mensen, het is hier de NS niet en voor te zwemmen is het nog te vroeg.

Uteregse Wout
brig. 1e kl.

Anoniem zei

Tijn is een Nederlandse jongensnaam.

De betekenis van de naam is `De kleine krijgshaftige`.
Statistieken

In 2006 werden in Nederland 2 meisjes met de naam Tijn geboren.
De naam stond daarmee op plaats 3195.
In 2006 werden in Nederland 410 jongens met de naam Tijn geboren.
De naam stond daarmee op plaats 30. Blijft de vraag of de bubbels voor een jongetje of voor een meisje zijn/waren?