zondag 19 februari 2012

Project voor later



We zijn met een grote opruimronde bezig, ik weet het, het is niet spannend, maar het moet af en toe gebeuren. Gisteren al begonnen aan het terras, vandaag hele dag regen, dus niet af kunnen maken. Maar wat we wel gedaan hebben is de garage opgeruimd. Geloof me, het was hoog nodig. Nu die enorme boiler en de kachel met zijn onderdelen er weg zijn kunnen we ons er weer redelijk bewegen maar werd tegelijk de rotzooi pijnlijk zichtbaar. Ik bespaar jullie het aanzicht en plaats er maar geen foto van, veel te deprimerend.

Maar door al dat opruimen kwamen meteen weer nieuwe plannen naar boven. Een deel van de garage ligt wat hoger dan de rest. Waarschijnlijk lag daar teveel rots om de betonnen vloer op dezelfde hoogte te maken, op zich helemaal niet erg. Dat hoger gelegen deel gaan we opknappen. De muren voegen, de vloer tegelen, over de hele breedte komt een grote werkbank en er komt een gootsteen.

Maar vrees niet, dit is een project voor later, veel later. Nu eerst verder met waar we mee bezig zijn. Zoals het toilet. Fonteintje geplaatst met als achterwand dezelfde palletplanken als achter het toilet zitten. Spiegel erboven en het lijkt meteen heel wat.

1 opmerking:

Kees zei

Dat idee met die pallets is wel heel erg leuk, temeer omdat je er eigenlijk alleen een lambrizering van maakt (anders heb je het idee dat je in een sauna naar het toilet moet en zou je het onderscheid misschien niet meer kunnen maken?). heel leuk!