woensdag 12 september 2012

Klein probleempje



Je denkt misschien, ik hoor niets meer over die woonkamer, gebeurt daar nog wat, voor je 't weet is 't herfst en moet de kachel branden. Wel, ik kan je vertellen, daar gebeurt een hoop.

Om te beginnen is er weer een deel van de vloer gevoegd. Niet zoveel als de vorige keer, toen heb ik dat moeten bekopen met een paar dagen spierpijn en aangezien we geen ezels zijn hebben we daarvan geleerd.

Daarnaast zijn we ook met de trap begonnen. De twee zijbalken zitten inmiddels op hun plek. Kwestie nog van beugels slijpen en planken inleggen. Klinkt eenvoudiger dan het is overigens, het blijkt allemaal nog een hoop werk te zijn. Met twaalf treden heb je 24 van die beugels nodig, dat is dus morgen nog niet klaar. Maar we komen er wel, elke dag een paar.

En dan zijn we ook tegelijk bezig om de laatste muren te isoleren. Allemaal niet zo zwaar, behalve dan dat we een dezer dagen weer een fijn ritje naar de Bricodepot mogen maken om ... jaaahaaa ... gipsplaten te scoren.

We hebben alleen een klein probleempje. Nu we een keer een diefstal hebben meegemaakt zijn we wat voorzichtiger geworden. Onze aanhanger staat tegenwoordig toch maar met een disselslot in de sechoir. Maar huh ... kunnen we toch de sleutel niet meer vinden ....

Geen opmerkingen: