maandag 24 september 2012

Very tempting



Ik kwam er vandaag achter dat de oude muur in de nieuwe woonkmamer een beetje slecht in de verf zat. Er moet nog een laagje latex overheen, maar als de ondergrond niet goed is heeft dat weinig zin.

En dus ben ik maar eens aan het krabben gegaan. Eerst nog heel voorzichtig, je wilt de zaak wel een beetje heel houden natuurlijk. Maar langzaam maar zeker werd duidelijk dat het een serieuze zaak aan het worden was. De oude verflaag spatte alle kanten op, onder de witte laag kwam een mooi oud rood tevoorschijn. Hee, dus die kamer had ooit knalrode muren, dat zet je aan het denken, misschien wel een aardig idee toch.

Even later bleek die rode laag ook niet echt lekker vast te zitten. Er kwam een laag oud groen onder vandaan. Hee, dus die kamer heeft ook ooit groene muren gehad. Zou ook wel wat kunnen zijn natuurlijk.

Goed, je raadt het al, weer iets later bleek ook dat niet echt overal lekker vast te zitten. Alleen, deze keer kwam het hele stucwerk los en kwamen de stenen bloot te liggen. Hooooo, dus dat kan ook nog, alles eraf halen en de oude stenen invoegen.

Ik zie het alweer gebeuren, weken vertraging omdat er pierres blootgelegd moeten worden. Very tempting indeed ...

1 opmerking:

Marthy zei

Gek hè, dat hebben wij nu ook altijd. Je begint aan iets, klein klusje denk je, en dan blijkt het te ontaarden in een heeeele grote klus. Maar goed, je bent lekker bezig en het wordt vast mooi.