zondag 18 maart 2012

Heen en weer



Geen tijd meer om te niksen nu, nog een week en we krijgen vrienden over de vloer die een handje komen helpen. Werk hebben we genoeg, dat wordt niet zo'n probleem.

En hoewel we ze best wel goed bezig gaan houden komen ze niet alleen om te werken. We gaan lekker eten, drinken en een hoop lol maken, tenminste, dat is wel de bedoeling. Maar ze moeten ook slapen en zoiets gebeurt meestal in een bed.

Dat was tot voor kort allemaal niet zo'n probleem. We hadden de gite met vier slaapplaatsen en we hadden ook nog eens twee logeerkamers met elk een tweepersoonsbed. Ruimte zat dus. Alleen hebben we die logeerkamers moeten ontmantelen toen we het oude huis gingen restaureren. Je moet dan ergens met je spulletjes naartoe. En waar laat je de logeerbedden en alles wat erbij hoort dan tijdens dat klussen? Juist ja, in de gite.

We hadden beter moeten nadenken, we hebben toen alles in een slaapkamer in de gite gezet en dat moet daar nu dus weer weg. Vandaag maar eens begonnen om de zaak leeg te halen. We schuiven het gewoon van de ene kamer naar de andere. De woonkamer van de gite fungeert nu maar even als tijdelijke opslag. Vreemd dat we daar niet meteen aan gedacht hebben eigenlijk.

Geen opmerkingen: