woensdag 4 april 2012

Life is beautiful



Toeval of niet, maar onze buurman kwam even een kijkje nemen hoe het met ons en onze werkzaamheden ging. Heel normaal, zoiets gebeurt hier regelmatig en vinden wij zeer prettig. Je zal maar drie dagen geleden van je ladder gevallen zijn en al die tijd gillend hebben liggen wachten tot er een toevallige voorbijganger je in de smiezen kreeg. Kan je lang wachten en hard gillen hier. Dus nee serieus, een beetje sociale controle kan helemaal geen kwaad als je afgelegen woont.

En als het toeval dan ook nog eens wil dat je grote en zware stenen te versjouwen hebt wat voor het mini-trekkertje echt te hoog gegrepen is, dan kan dat dubbel geen kwaad. Onze buurman staat namelijk altijd paraat om te helpen, de beste buurman die je je kan voorstellen. Een half woord was genoeg of hij was al op weg om een grote trekker te halen.

Die grote stenen waren onderdeel van een zeer oude picknickset, tafel en banken van natuursteen. Het blad van de tafel was helaas gesneuveld tijdens het bomen snoeien, kan gebeuren. En omdat het eigenlijk een beetje in de weg stond allemaal, pal voor het huis, daar waar er aan het terras gewerkt moet worden, moest het daar weg.

We hebben een goeie nieuwe plek verzonnen, bij de brandstapel. Met de westenwind in je rug je spiesje lamsvlees zitten grillen terwijl je uitkijkt over de vallei met een prachtig vergezicht op Cordes. Life is beautiful.

Geen opmerkingen: