donderdag 25 november 2010

Dekvloer

Druilerige dag vandaag, regen, regen en nog eens regen. Even leek het erop alsof de zon zou gaan doorbreken, maar niks van al dat, in plaats daarvan kregen we éxtra regen én wind. Vandaag zou vijf ton zand geleverd worden en twintig zakken cement, maar met dit weer kunnen ze geen cement leveren, tenzij je bij aankomst al gelijk beton wilt hebben. Cement kan niet zo goed tegen water.

Maar waarom al dat zand? Dekvloertje! Ja ja, het is weer zover. In de gite moet nog een dekvloer komen van 32 m2. Nu de muur in één slaapkamer klaar is gaan we eerst de dekvloer van beide slaapkamers maken. Dan kan daarna aan binnenmuren en plafonds worden begonnen.

Het moet alleen niet gaan vriezen, want dan is het niks dekvloer.

2 opmerkingen:

Aad zei

Hoi Marleen,

Van al dat zand kun je misschien ook een mooi strandje aanleggen naast je zwembad? Daar doe je de gasten ongetwijfeld veel plezier mee.

Met een paar palmbomen en rieten parasols maak je het feest al een beetje leuker, en als er dan ook nog een bamboe bar naast komt is het helemaal compleet.

O ja, langs de weg nog even een bord "Les fontanelles beach club".

Dit klinkt allemaal veel aantrekkelijker dan "dekvloer", en waarschijnlijk kost het nog minder ook ...

Succes en groetjes aan Bert!


H.gr., Aad

T. Oudewater zei

Lief Fijn Stel,

Om te zeggen dat ik een kort lontje heb, dat zou wat ver gaan, maar veel gekker moet het toch niet worden in dit land! Eerst al die partijgenoten die zich laten pakken door de linkse media's, toen die schandalige schorsing van onze Luís, en nu weer dat onfrisse gerollebol-over-tafel van die katten. En sls je er iets van zegt is het natuurlijk meteen weer huilie huilie op de gang. Leggen jullie speciaal voor die verwende pubers een dekvloertje aan en wat denk je? Gaan ze toch weer naar die kelderbox in West en wedden dat ze af en toe ook voordrinken in de zuipkeet? Voorlopig heb ik het dan ook even helemaal gehad met de halma. Daarom ook heb ik tijdelijke overschrijving aangevraagd naar een andere afdeling.

Besos,

Tiny Oudeater
werkgroep gezelschapsdieren
afd. Caviakammen