donderdag 11 november 2010

Inception

Het is zover! Onze slaapkamer is zover gevorderd dat ons lit bateau weer kon worden geïnstalleerd.

Het ziet er totaal anders uit nu, als een échte slaapkamer. Niet meer al die troep overal.

Dit was ook de laatste stap die we nodig hadden om onze thuisbioscoop in te wijden. We konden het niet laten, zodra alles stond zijn we ons eerste filmpie gaan kijken. Het was nog niet eens donker.

Met een kopje thee en speculaas naar Inception gekeken, met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Vreemde film met een hoop geknal, af en toe lastig te volgen, maar wel goed.

1 opmerking:

The Aristocats zei

Hiephoi en Miauwmauw,

Joepie en hoera, het is een feest en geweldig, we hebben het oude vertrouwde bed weer terug waarin we zo heerlijk een warm plekje kunnen vinden, joepie feest en het is geweldig ja, vannacht zullen wij van genoegen een exta kattenlied componeren en ten gehore brengen, en alle katers en poezen uit Marnaves en omgeving zijn daarbij van harte uitgenodigd om - éénmalig, en slechts onder voorwaarde van het meebrengen van zanglust en goed humeur, ik herhaal éénmalig - deze ons zo vertrouwde sponde met ons te delen want het is feest! Aanvang vrijdagavond 22.30 uur, en het feest duurt tot 08.30 uur in de zaterdagochtend, daarna is dit bed weer ons domein en gedogen wij alleen Marleen en meneer Bert die ons de komende nacht op de trekharmonica begeleiden mag. Tot vanavond!

Hiephoi en Miauwmauw