vrijdag 26 november 2010

Elektra klaar!

Zo druilerig als het gisteren was, zo mooi was het vandaag. Strakblauwe lucht met een lekker winterzonnetje. Ruim voldoende om de zonneboiler tot 50 graden op te warmen! En dat terwijl de luchttemperatuur toch niet veel hoger kwam dan een paar graden boven nul. Wat een mooi ding is dat toch. En omdat het mooi weer was heerlijk buiten in de tuin gespeeld. Nog meer bloembollen gepland (roze narcissen, roze anemonen, roze tulpen en roze hyacinten), een paar takken weggesnoeid en wat rommel opgeruimd.

Ook de poezen, die anders 24 uur per etmaal voor de kachel liggen te snurken hadden er zin in.

Hagedisjes die schoorvoetend naar buiten waren gekropen moesten eraan geloven en geen boom was hoog genoeg.

Maar het was niet alleen maar spelen vandaag. Er is voor het eerst iets helemaal af!

De stoppenkast zit er in, is afgewerkt en het muurtje is geschilderd. Ziet er keurig uit. Als het allemaal niet zou lukken hier kunnen we altijd nog electricien worden. Hoewel, daarvoor moet je zelfs een kerncentrale kunnen aanleggen, misschien is dat toch iets te hoog gegrepen.

2 opmerkingen:

Tim Zaliger zei

Kan het zijn dat er een klein foutje in het onderschrift van de bovenste foto is geslopen? Dit lijkt me eerder een koala dan een hagedisje. Of zijn bij jullie in Europa de snakes en de crocs zo behaard vanwege het klimaat?

Tim
Outback (Au)

Neef Felix zei

Nee Tim,
Dt is een van die verwaande, zichzelf Aristprcratisch moemende, haarballen die het hele jaar de deur niet uitkomn of het moet echt lekker warm zijn. Dat zal nu ook wel over zijn sinds er sneeuw ligt in Marnaves. De baasje komen de deur niet uit om boodschappen te doen en je dacht toch niet dat die 2 kattenmormels dat wel doen? Stel je voor dat ik op hun uitnodiging was ingegaan om te komen logeren in het houthok. Ik zou daar nu opgerold liggen klappertanden van de kou.En dan ook nog tussen die vermeende geestverschijningen! Jamais!