vrijdag 5 november 2010

Voorhuis

Een mens maakt een hoop rommel, al helemaal als je dag in dag uit aan het klussen bent in en om het huis. Het stapelt zich op tot er geen doorkomen meer aan is. Hoe los je zoiets op? Simpel. Je organiseert een feestje. Je wilt niet dat iedereen je rommel ziet, dus wordt er met man en macht gewerkt om er iets toonbaars van te maken. Onvoorstelbaar wat je dan in een dag voor elkaar krijgt.

Eén van de "rommelhokken" waar nodig iets aan moest worden gedaan was het voorhuis. Met een beetje creatief schuiven kom je een heel eind.

Wat vind je van onze nieuwe schemerlamp, daar links van de rode bank? Die met de koplampjes, naast de olifant.

Maar ooit, ooit, ooit, wordt het voorhuis helemaal anders.

Ooit ...

2 opmerkingen:

Uteregse Wout zei

Dames en heren, even niet doorlopen nu, maar gewoon rustig blijven staan alstublieft. U bent overigens niet verplicht om antwoord te geven, maar het is voor u misschien maar beter om dat wel te doen. We hebben aanwijzingen dat uw stroomverbruik wat aan de hoge kant is en u kunt ons niet wijsmaken dat uw huisdieren dag en nacht aan het stopcontact liggen te lebberen. We willen dus graag even de meter controleren en mogen we misschien ook even in de schuur en op de zolder kijken?

Uteregse Wout
brig. 1e kl.
narcoticabrigade

Bart en Chamane Vroegindeweij zei

Beste Marleen en Bert,

Op het eerste gezicht had ik nog zoiets van nee, dat kun je zo´n zo'n beest toch niet aandoen, maar dat van die Verlichte Poes is eigenlijk een reuze-idee! Wat dachten jullie ervan om de cursussen Dieren Prepareren en Meterkasten Aanleggen voortaan te samen te voegen tot één curriculum?Als een verlichte reis naar het dier toe, zeg maar, en dan 's avonds de workshop Vegetarisch Koken met Vlees.

Graag wil ik eens met jullie van gedachten wisselen over hoe jullie daarover denken. Laat dus maar eens iets van je horen, dacht ik.

Een spirituele groet,
Bart Vroegindeweij
(coach Mental Sunshine Academy)

PS: Chamane is op Innerlijke Zoektocht naar zichzelf. Ze woont tijdelijk even ergens anders. Uiteindelijk vonden we dat allebei wel de beste oplossing. Best wel, geloof ik.