woensdag 3 november 2010

Feestmaal

Vandaag weer feest! Onze vrienden wisten het al, maar voor diegenen die het nog niet weten, we zijn op 2 en 3 november jarig. Wel handig, of niet, het is maar hoe je het bekijkt.

Vandaag een heus feestmaal bereid. Champagne vooraf natuurlijk, hoe kan het anders. We wonen in het land wat de champagne heeft uitgevonden, u begrijpt, we voelen ons verplicht zo nu en dan.

Daarna kaasfondue. Ik weet het, je denkt nu "kaasfondue?!?", maar het is niet anders, we zijn er gek op. Eigenlijk moet het daarvoor trouwens winter zijn, maar hé ho, die winter kan nog lang op zich laten wachten hier, daar gaan we dus geen rekening mee houden. We hebben het ook wel eens gepresteerd om mid-zomer aan de kaasfondue te zitten, zo raar is dat dus niet.

En als toetje notentaart, met walnoten uit eigen tuin. Geweldig, toch?

De champagne was heerlijk, echt waar, niks aan gelogen. Met de kaasfondue werd het al minder, hoewel, als je je ogen dicht deed zou je gezworen hebben dat het frambozenvla was, het is dat er voldoende kirsch in zat. En de notentaart, tja, wat zal ik er van zeggen, het leek wel kaasfondue....

Gauw naar bed en morgen verder.  

Geen opmerkingen: